Welkom!

Hallo allemaal!

Ik ben Jora Bakker en dit is mijn eerste berichtje via deze blog. Via Boekscout laat ik mijn debuut 'Nu of Nooit ' uit komen in zeer korte tijd. Door middel van deze blog hou ik jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook zal ik de boekcover later hier op deze blog laten zien.

Nu of Nooit gaat over

3 jaar geleden verloor Katie haar vriend tijdens een auto ongeluk. Daarna is Katie terug verhuisd naar Liza in Utrecht. Door haar werk en haar favoriete band Wild things probeert ze haar leven weer op te pakken. Maar ze vind het lastig om het verleden los te laten. Drie jaar later komt haar favoriete band Wild Things naar Utrecht voor een exclusieve album release party en Liza heeft twee tickets voor hen kunnen bemachtigen. Katie en Liza gaan er samen heen. Maar Katie wist van te voren niet dat na deze avond haar leven zou gaan veranderen.

Ik probeer vaker updates te doen zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn. Naast het schrijven ben ik ook aan het terug komen op het werk nadat ik langdurig ziek ben geweest. Mijn droom is om meerdere boeken te schrijven over mijn favoriete onderwerpen namelijk muziek , bands , liefde.

Mijn grote voorbeelden zijn Anna Todd , Gillian king , Chantal van Gastel en Marijke Vos. Ik hou ook enorm veel van boeken lezen vooral van ' feelgood '.

Dit is een beetje zo hoe ik in elkaar zit. Tot de volgende blog!

Liefs ,
Jora

Twitter Facebook LinkedIn Volgen



Hey daar ben ik weer!

Welkom!